05.06.2020

Економте з Seni

Що означає комбінування виробів із різним ступенем поглинання?

Завдяки комбінуванню виробів із різним ступенем поглинання ми забезпечуємо правильний вибір виробу залежно від нагальних потреб та використовуємо засоби додаткового захисту, щоб уникнути зайвого прання постільної білизни.

В чому полягає ідея?

Людське життя проходить згідно із внутрішнім годинником. Навіть якщо спостерігати за людьми, які ведуть дуже неорганізоване життя, можна побачити, що вони живуть за певним щоденним зразком, який включає в себе всі їхні дії, на зразок задоволення своїх фізіологічних потреб. Вироблення сечі є постійним, але воно зростає, коли людина вживає рідину, переважно протягом дня. Вночі, коли організм відпочиває, вироблення сечі знижується. Оскільки кількість вироблення сечі змінюється протягом дня і ночі, цим можна скористатися, обираючи поглинаючі вироби.

Спостерігаючи за пацієнтами та аналізуючи певні події, враховуючи те, як часто вони відбуваються, можна виявити певний зразок, свої закономірності у кожного з пацієнтів. Ці закономірності є виразнішими, коли пацієнт щодня виконує певні шаблонні дії.

Такі спостереження можуть бути занотовані у щоденнику сечовиділень, завдяки чому можна побачити, коли пацієнту потрібний виріб із більшим ступенем поглинання. Такий щоденник допомагає підібрати варіанти комбінування виробів різного ступеню поглинання, що є досить простим і дозволяє скоротити кількість витрат на поглинаючі вироби та прання постільної білизни.

Комбінування виробів із різним ступенем поглинання на практиці

Кожному потрібно виробити індивідуальну систему комбінування виробів із різним ступенем поглинанняДля початку можуть бути корисними ці приклади:

  1. Вночі, коли перерва між зміною підгузків є довшою – якщо поглинаюча здатність звичного для Вас виробу недостатня, спробуйте використовувати виріб із більшим ступенем поглинання. Людина, яка вдень користується Super Seni, може використовувати вночі Super Seni Plus.
  2. Пацієнти, які займаються тренуванням сечового міхура, не потребують виробів із високим ступенем  поглинання – їм потрібен захист на випадок, якщо вони не встигнуть вчасно дістатися туалету, так що для них може бути достатнім використовувати урологічні прокладки (залежно від масштабу проблем з інконтиненцією).
  3. Якщо у пацієнта вночі інконтиненція є мінімальною, то замість використання підгузків із високою поглинаючою здатністю краще користуватися гігієнічними пелюшками, які захистять ліжко від протікань і зменшать витрати на прання постільної білизни.

Комбінування виробів із різним ступенем поглинання варто зусиль, оскільки запобігання протікань може скоротити витрати і зберегти до 20% коштів.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ПРОДУКЦІЮ SENI

Широкий вибір поглинаючих виробів для осіб, що потребують надійного захисту.

Дивитися продукцію

Оберіть продукт

Правильно підібраний продукт означає комфорт пацієнта та менший ризик виникнення пролежнів, і водночас менше роботи для опікуна. Оберіть продукт із нашою допомогою.

Оберіть продукт

Оберіть розмір

Дуже важливо підібрати продукт правильно. Від цього залежить комфорт особи, яка його використовуватиме. Для цього ми створили інструмент, який називається 'Діагностика'

Оберіть розмір