05.06.2020

Підбір розміру

Правильний підбір не обмежується лише категорією продукту, але стосується і його розміру.

Підгузок, який погано прилягає, може негативно впливати на здоров’я користувача і збільшувати витрати.

Підгузок, занадто маленький за розміром, буде натирати шкіру і призводити до появи неприємних опрілостей на талії або в паху, подразнень шкіри. Це, особливо у лежачих хворих, може розвинутися в рани, які погано піддаються лікуванню.

Занадто великий підгузок, не прилягатиме до тіла, що у більшості випадків призводитиме до бокових протікань. Це не лише знижує комфорт використання, але і збільшує витрати на прання постільної білизни.

Часто люди обирають підгузник більшого розміру, оскільки вважають, що він вміщує в себе більше рідини. Однак, щоб вибрати більш поглинаючий виріб, необхідно підібрати такий, який підходить за розміром, але має більшу поглинаючу здатність.

Підгузок, який добре прилягає, забезпечує:

Як вибрати правильний розмір?

Це просто – у випадку з урологічними прокладками або анатомічними вкладками. Звертайте увагу на необхідний ступінь поглинання. У випадку виробів напіввідкритої і закритої системи користуйтеся готовим калькулятором розміру. Цей калькулятор визначить необхідний розмір на основі 3х показників.

Ви також можете скористатися табличкою розмірів, яку знайдете на кожній упаковці поглинаючих виробів Seni.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ПРОДУКЦІЮ SENI

Широкий вибір поглинаючих виробів для осіб, що потребують надійного захисту.

Дивитися продукцію

Оберіть продукт

Правильно підібраний продукт означає комфорт пацієнта та менший ризик виникнення пролежнів, і водночас менше роботи для опікуна. Оберіть продукт із нашою допомогою.

Оберіть продукт

Оберіть розмір

Дуже важливо підібрати продукт правильно. Від цього залежить комфорт особи, яка його використовуватиме. Для цього ми створили інструмент, який називається 'Діагностика'

Оберіть розмір