05.06.2020

Для активних чоловіків

Більшість чоловіків, які люблять активно проводити свій час, не знають, з чого почати, коли з’ясовують, що в них сечова інконтиненція. Найчастіше вони приховують свою проблему і неохоче звертаються за порадою до лікаря та діляться із своїм партнером. Чоловіки соромляться свого стану та ізолюються від своїх друзів та родини.

Так не повинно бути. Перший крок, який треба зробити, щоб впоратися з цією проблемою, це подолати сором і ніяковість. Це допоможе прийняти рішення про візит до лікаря і початок користування поглинаючими виробами, які захищатимуть білизну. Це делікатна тема, яка стосується інтимної сфери, яка все ще залишається табу. Якщо у Вас є сечова інконтиненція, не бійтеся порадитися з Вашим лікарем або фармацевтом.

Спробуйте скористатися урологічними прокладками Seni Man та одноразовими трусиками Seni Active, розробленими для фізично активних чоловіків.

Урологічні прокладки Seni Man створені для чоловіків, які потребують безпеки та комфорту, однак для них також важливо, щоб ці вироби були непомітними. Урологічні прокладки зроблені із матеріалу найвищої якості, мають анатомічну форму, і забезпечують свободу рухів.

Еластичні одноразові трусики Seni Active – це чудове рішення для активних людей, які цінують впевненість і безпеку. Завдяки Premium якості вони забезпечують комфорт та надійний захист. Їх легко одягати і знімати – просто як звичайну білизну.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ

Причини НС у чоловіків

Причини НС у чоловіків

Оскільки є багато факторів, від яких залежить правильне функціонування сечовивідної системи, дисфункція одного з елементів може вплинути на функціонування інших.

Більше
Андропауза

Андропауза

Це час коли у житті чоловіка відбувається багато змін. Тіло поступово стає схильним до повноти, трапляються розлади апетиту, різкі зміни настрою, проблеми зі сном та ін

Більше

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ПРОДУКЦІЮ SENI

Широкий вибір поглинаючих виробів для осіб, що потребують надійного захисту.

Дивитися продукцію

Оберіть продукт

Правильно підібраний продукт означає комфорт пацієнта та менший ризик виникнення пролежнів, і водночас менше роботи для опікуна. Оберіть продукт із нашою допомогою.

Оберіть продукт

Оберіть розмір

Дуже важливо підібрати продукт правильно. Від цього залежить комфорт особи, яка його використовуватиме. Для цього ми створили інструмент, який називається 'Діагностика'

Оберіть розмір