05.06.2020

Причини НС у жінок

Найбільш поширеними причинами сечової інконтиненціями є:

Стежте за собою!

Оскільки є багато факторів, від яких залежить правильне функціонування сечовивідної системи, дисфункція одного з елементів може вплинути на функціонування інших. Якщо інконтиненція спричинена ослабленням м'язів тазового дна, Ви можете вилікувати себе, виконуючи прості вправи, відомі як вправи Кегеля.


Таке лікування дає позитивні результати у найкоротший час. Спеціально для Вас ми підготували комплекс простих вправ, які можна виконувати вдома, на роботі або просто де б Ви не були. Натисність тут щоб побачити їх.

Зверніться до лікаря!

Значна кількість жінок мають досвід легкої інконтиненції. Ігнорування проблеми може тільки погіршити ситуацію. Якщо у Вас сечова інконтиненція, не марнуйте свого часу – зверніться до лікаря для того, щоб з'ясувати причину Вашої проблеми, і те, як вона може бути вилікувана.

Ми не радимо Вам намагатися впоратись із Вашою проблемою домашніми методами. Як правило, фармакологічне лікування є успішним, але часом необхідно вдатися до хірургії. Взнайте, як підготуватися до відвідин лікаря, і чому краще використовувати урологічні прокладки Seni Lady для захисту своєї білизни, на противагу звичайним гігієнічним прокладкам.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ

Менопауза

Менопауза

Менопауза (клімакс, зміна життя) це природне явище, яке відбувається з кожною жінкою. Її ключова ознака – закінчення менструацій, спричинене ослабленням гормональної функції яєчників.

Більше
Seni Lady та гігієнічні прокладки

Seni Lady та гігієнічні прокладки

Деякі жінки не знають з чого почати, коли з’ясовують, що в них інконтиненція. Хтось із них намагається приховати свою проблему або впоратися з нею домашніми методами.

Більше

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ПРОДУКЦІЮ SENI

Широкий вибір поглинаючих виробів для осіб, що потребують надійного захисту.

Дивитися продукцію

Оберіть продукт

Правильно підібраний продукт означає комфорт пацієнта та менший ризик виникнення пролежнів, і водночас менше роботи для опікуна. Оберіть продукт із нашою допомогою.

Оберіть продукт

Оберіть розмір

Дуже важливо підібрати продукт правильно. Від цього залежить комфорт особи, яка його використовуватиме. Для цього ми створили інструмент, який називається 'Діагностика'

Оберіть розмір