05.06.2020

Напіввідкрита та закрита система

Для людей, які мають середній та важкий ступінь інконтиненції, на вибір є багато поглинаючих виробів:

З огляду на конструкцію виробів, класичні підгузки можна поділити на дві системи: напіввідкриту та закриту.

У чому різниця між цими системами?

Напіввідкрита система
Закрита система
  • Напіввідкрита система означає класичні підгузки із регульованим поясом на стегнах. Еластичний пояс, який покриває незначну поверхню тіла, забезпечує оптимальне прилягання.
  • Напіввідкрита система поєднує найкраще, що є в анатомічних вкладках та у класичних підгузках.
  • Напіввідкрита систему можна побачити у підгузках Seni Optima.
  • Класична конструкція, напр. закрита система, представлена у підгузниках Super Seni та Seni Kids з боковими крилами замість поясу на стегнах.
  • Закрита конструкція забезпечує ідеальне прилягання до тіла так само як надійний і випробуваний захист.

Мобільні люди, які частково можуть контролювати сечовиділення, звичайно, почуватимуться більш комфортно у підгузках із еластичним поясом на стегнах, які легко можна зняти, як звичайну білизну, і які є комфортними та легкими у використанні. Для людей, прикутих до ліжка, або для осіб з обмеженою мобільністю ми рекомендуємо закриту систему, яка дає оптимальний захист у випадку середньої та важкої інконтиненції.

Підгузки кожної з систем даєть чудовий захист від інконтиненції; однак важливо запам’ятати правильний розмір та ступінь поглинання, а також правильно активувати виріб перед використанням.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ

Причини НС у жінок

Причини НС у жінок

Оскільки є багато факторів, від яких залежить правильне функціонування сечовивідної системи, дисфункція одного з елементів може вплинути на функціонування інших.

Більше
Вагітність і материнство

Вагітність і материнство

Вагітність і материнство прекрасні, але, незважаючи на їх безперечні переваги, вони мають декілька недоліків. Сечова інконтиненція є одним з них – вона трапляється у приблизно 30% жінок.

Більше

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ПРОДУКЦІЮ SENI

Широкий вибір поглинаючих виробів для осіб, що потребують надійного захисту.

Дивитися продукцію

Оберіть продукт

Правильно підібраний продукт означає комфорт пацієнта та менший ризик виникнення пролежнів, і водночас менше роботи для опікуна. Оберіть продукт із нашою допомогою.

Оберіть продукт

Оберіть розмір

Дуже важливо підібрати продукт правильно. Від цього залежить комфорт особи, яка його використовуватиме. Для цього ми створили інструмент, який називається 'Діагностика'

Оберіть розмір